Ilmalämpöpumppujen asentaja Heinolaan

Yhteydenotto

KooVee Palvelut Oy hakee ilmalämpöpumppujen asentajaa Heinolaan. Etsimme myös pätevää ilma-vesilämpöpumppujen asentajaa. Yrityksemme tarjoaa monipuolista palvelua lämpöpumppujen myynnin, asennusten sekä huoltojen parissa. Teemme myös ajoneuvojen ilmastointihuollot ja kylmä-ainetyöt.

Toimipisteemme sijaitsee Heinolassa, mutta palvelemme koko Päijät-Hämeen, Etelä-Savon, Kymenlaakson sekä eteläisen Keski-Suomen alueella sekä tarvittaessa myös muualla Suomessa. 

Lahti, Heinola, Sysmä, Hartola, Joutsa, Luhanka, Pertunmaa, Mäntyharju, Hirvensalmi, Jaala, Kouvola, Nastola, Orimattila, Hollola, Vääksy, Padasjoki, Kuhmoinen, Mikkeli.

Hae työpaikkaa

Oletko kiinnostunut työskentelemään ilmalämpöpumppujen sekä ilma-vesilämpöpumppujen asentajana? Hae työpaikkaa ja lähetä meille vapaamuotoinen hakemus. 

 

Arvostamme työkokemusta sekä alan koulutusta. Etsimme motivoituneita työntekijöitä, jotka tarttuvat työhön ripeästi ja työskentelevät tehokkaasti. Yrityksessämme pääset kehittymään työssäsi ja oppimaan uutta. Tarjoamme hyvän työilmapiirin ja mukavat kollegat.  

 

Mikäli haluat tarkempia tietoja ilmalämpöpumppujen asentajan työtehtävistä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Yhteystietoihin