Lämpöpumppujen myynti, asennus ja huolto Heinolasta

Yhteydenotto

KooVee Palvelut Oy tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua lämpöpumppujen myynnin, asennusten sekä huoltojen parissa. Osaamisemme kattaa niin ilmalämpö-, ilma-vesilämpö-, kuin maalämpöpumputkin. Myös ajoneuvojen ilmastointihuollot ja kylmä-ainetyöt, aina henkilöautoista suuriin työkoneisiin. Varaa-aika teemme huollon vaikka kotipihallasi.

Palvelemme joustavasti Heinolasta käsin koko Päijät-Hämeen, Etelä-Savon, Kymenlaakson sekä eteläisen Keski-Suomen alueella sekä tarvittaessa myös muualla Suomessa. 

Lahti, Heinola, Sysmä, Hartola, Joutsa, Luhanka, Pertunmaa, Mäntyharju, Hirvensalmi, Jaala, Kouvola, Nastola, Orimattila, Hollola, Vääksy, Padasjoki, Kuhmoinen, Mikkeli.

Ota yhteyttä!

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu on Suomen suosituin lämpöpumppu muun muassa sen edullisen hankintahinnan sekä helppokäyttöisyytensä ansiosta. Ilmalämpöpumppu sopii erinomaisesti lämmittämään sekä viilentämään niin omakotitaloja, mökkejä, toimistoja, autotalleja kuin taloyhtiöitäkin. 


Ilmalämpöpumppu asennetaan varsinaisen lämmitysjärjestelmän rinnalle ja sen ominaisuudet parantavat asumismukavuutta sekä kesäkuumalla että talven paukkupakkasilla. Lisäksi teet merkittävää säästöä lämmityskustannuksissa heti asennuksesta lähtien. 


Saat meiltä korkealaatuiset ilmalämpöpumput muun muassa Panasonic-, Toshiba-, Mitsubishi-, Fujitsu-, sekä muut merkit käyttövalmiiksi asennettuna. Asennamme myös muualta hankkimasi ilmalämpöpumput ja toteutamme ilmalämpöpumppujen perushuollot kaikille merkeille.

Kysy lisää

Ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppu on nykyaikainen ja ympäristöystävällinen valinta kiinteistön lämmitykseen sekä lämpimän käyttöveden tuottamiseen. Se voidaan asentaa kodin, toimiston, mökin tai muun kohteen päälämmönlähteeksi tai vanhan vesikiertoisen lämmönjakojärjestelmän rinnalle. 


Ilma-vesilämpöpumppu hyödyntää erittäin tehokkaasti luonnon uusiutuvia energialähteitä tuottaen ekologista lämpöä käyttökohteeseen. Valitsemalla ilma-vesilämpöpumpun saavutat huomattavat säästöt lämmityskustannuksissa perinteisiin lämmitysmuotoihin verrattuna. 


KooVee Palvelut Oy myy, asentaa ja huoltaa ilma-vesilämpöpumput vahvalla ammattitaidolla. Panasonicin laitteet ovat ydinosaamistamme, mutta asiantuntijuutemme kattaa myös kaikki muut merkit.

Kysy lisää

Maalämpöpumput

Ekologista maalämpöä hyödyntävä maalämpöpumppu mahdollistaa markkinoiden energiatehokkaimman lämmitysvaihtoehdon niin omakotitaloihin kuin muihinkin kiinteistöihin. 


Maalämpöpumpun suosion kasvamiseen vaikuttavat sen helppokäyttöisyys sekä pienet käyttökulut. Korkealaatuinen maalämpöpumppu maksaa investointikustannuksensa nopeasti takaisin. Maalämpöpumpun avulla pääset käsiksi luonnon ehtymättömään ja ympäristöystävälliseen energiavarastoon. Muistathan, että maalämpöpumpun asennus vaatii kunnan toimenpideluvan.


Me KooVee Palvelut Oy:llä tarjoamme asiakkaillemme eri merkkisten maalämpöpumppujen vuosihuollot sekä muut perushuollot yli 10 vuoden kokemuksella.

Kysy lisää